Jan - Feb - Mar - Apr - Nov - Dec 5 Days Skopje Emiratet e Bashkuara Arabe
5 days

Mrekullia e Dubait

Ka shumë arsye për të vizituar Dubain dhe ato më kryesoret janë: “Burj Khalifa” Ndërtesa më e lartë në botë ndodhet në Dubai,...

18% Discount
€529€429 View More
Jan - Feb - Mar - Apr - May - Jun - Jul - Aug - Sep - Oct - Nov - Dec 8 Days Prishtina Maldives
8 days

Maldive

Maldivet, janë një shtet arkipelag ishullor në Oqeanin Indian, në jugperëndim të Gadishullit Indian. Përbëhen prej 1200 ishujve prej të cilëve 200 janë të...

16% Discount
€1,799€1,499 View More
Jan - Feb - Mar - Apr - Dec 3 Days Prishtina Turkey
3 days

Stamboll

Stambolli është qyteti më i madh në Turqi dhe është ndër 25 zonat më të mëdha urbane në botë. Ajo është e vendosur në ngushticën e Bosforit dhe mbulon...

9% Discount
€219€199 View More