Jan - Feb - Mar - Apr - Nov - Dec 5 Days Skopje Emiratet e Bashkuara Arabe
5 days

Mrekullia e Dubait

Ka shumë arsye për të vizituar Dubain dhe ato më kryesoret janë: “Burj Khalifa” Ndërtesa...

18% Discount
€529€429 View More
Jan - Feb - Mar - Apr - May - Jun - Jul - Aug - Sep - Oct - Nov - Dec 8 Days Prishtina Maldives
8 days

Maldive

Maldivet, janë një shtet arkipelag ishullor në Oqeanin Indian, në jugperëndim të Gadishullit Indian. Përbëhen prej...

16% Discount
€1,799€1,499 View More
Jan - Feb - Mar - Apr - Dec 3 Days Prishtina Turkey
3 days

Stamboll

Stambolli është qyteti më i madh në Turqi dhe është ndër 25 zonat më të mëdha...

9% Discount
€219€199 View More