Tour overview

Stambolli është qyteti më i madh në Turqi dhe është ndër 25 zonat më të mëdha urbane në botë. Ajo është e vendosur në ngushticën e Bosforit dhe mbulon tërë zonën e Hornit të Artë – një port natyral. Për shkak të madhësisë së saj, Stambolli shtrihet në Evropë dhe Azi. Qyteti është metropoli i vetëm në botë që shtrihet në më shumë se një kontinent .

 

Included

  • Fluturimi
  • Transferi
  • Akomodimi
  • Mëngjesi

Not Included

  • Dreka
  • Darka
Download pdf brochure