Tour overview

Ka shumë arsye për të vizituar Dubain dhe ato më kryesoret janë: “Burj Khalifa” Ndërtesa më e lartë në botë ndodhet në Dubai, me lartësi 828 m nga ku mund të shihet një pamje 360  gradë e të gjithë qytetit.  “Aventura në Shkretëtirë” që përfshijnë shëtitje, me deve për ata që duan pak qetësi. “Arkitektura” e ndërtesave super të mëdha dhe të larta që i jep Dubait një status të veçantë identiteti, por jo vetëm.Në Dubai infrastruktura është krejtësisht impresionuese nga mënyra se si është e ndërthurur me ndërtesat e larta dhe shkretëtirën që rrethon vendin. “Dubai Mall” Qendra tregtare më e madhe në botë me sipërfaqe rreth 1.3 milion m2 sipërfaqe ku gjenden ski të brendshme, akuarium i Dubait, si dhe shumë dyqane të firmave më prestigjioze në botë. “Plazhet” – dhe aktivitetet që përfshijnë plazhe me rërë të bardhë, lojëra ujore si dhe argëtim të bollshëm.  Ne kemi përzgjedhur 15 fakte se përse Dubai konsiderohet kaq ekstravagant, madje deri në atë masë sa gjithëkush e cilëson atë si vend i luksit të tepëruar.

Included

  • Fluturimi
  • Transferi
  • Akomodimi
  • Guida Turistike

Not Included

  • Viza (75 Euro)
  • Hyrjet ne muze
  • Dreka
  • Darka
Download pdf brochure

Dita 1

Arritja ne aeroportin e Dubai pritja nga stafi i Alba Tours pastaj nisja drejt hotelit dhe ku behet akomodimi ne hotel rreth ores 22:30

Dita 2

Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Dubait me guide profesionale ne gjuhen Angleze.

Dita 3

E lire.

Dita 4

E lire.

Dita 5

Kthimi direkt per ne Shkup .

Download pdf brochure