Jan - Feb - Mar - Apr - Nov - Dec 5 Days Skopje Emiratet e Bashkuara Arabe
5 days

Mrekullia e Dubait

Ka shumë arsye për të vizituar Dubain dhe ato më kryesoret janë: “Burj Khalifa” Ndërtesa më e lartë në botë ndodhet në Dubai, me lartësi 828 m nga ku mund të shihet një pamje 360  gradë e të gjithë qytetit.  "Aventura në...

18% Discount
€529€429 View More