Jan - Feb - Mar - Apr - Nov - Dec 5 Days Skopje Emiratet e Bashkuara Arabe
5 days

Mrekullia e Dubait

Ka shumë arsye për të vizituar Dubain dhe ato më kryesoret janë: “Burj Khalifa” Ndërtesa më e lartë në botë ndodhet në Dubai, me lartësi 828 m nga ku mund të shihet një pamje 360  gradë e të gjithë qytetit.  "Aventura në...

18% Discount
€529€429 View More
Jan - Feb - Mar - Apr - May - Jun - Jul - Aug - Sep - Oct - Nov - Dec 8 Days Prishtina Maldives
8 days

Maldive

Maldivet, janë një shtet arkipelag ishullor në Oqeanin Indian, në jugperëndim të Gadishullit Indian. Përbëhen prej 1200 ishujve prej të cilëve 200 janë të banuar, ndërsa 80 të tjerë shfrytëzohen vetëm për turizëm.Maldivet ka qenë koloni e Anglisë. Pavarësinë e ka arrite 26 korrik 1965,...

16% Discount
€1,799€1,499 View More
Jan - Feb - Mar - Apr - Dec 3 Days Prishtina Turkey
3 days

Stamboll

Stambolli është qyteti më i madh në Turqi dhe është ndër 25 zonat më të mëdha urbane në botë. Ajo është e vendosur në ngushticën e Bosforit dhe mbulon tërë zonën e Hornit të Artë - një port natyral. Për shkak të madhësisë së saj, Stambolli shtrihet në...

9% Discount
€219€199 View More