Jan - Feb - Mar - Apr - Dec 3 Days Prishtina Turkey
3 days

Stamboll

Stambolli është qyteti më i madh në Turqi dhe është ndër 25 zonat më të mëdha urbane në botë. Ajo është e vendosur në ngushticën e Bosforit dhe mbulon tërë zonën e Hornit të Artë - një port natyral. Për shkak të madhësisë së saj, Stambolli shtrihet në...

9% Discount
€219€199 View More